Sponsoren

Zonder sponsoren is er ook geen koers. Onze grote dank aan deze bedrijven voor het mede mogelijk maken van dit evenement.

Ten Tusscher

Al jaren een begrip in Twente, de fietsenzaak Ten Tusscher. Wie bij Fietsenwinkel Ten Tusscher binnenkomt, stapt in een wereld van kwalitatief goede fietsen, uitstekende productkennis en een uitmuntende service. De blikvangers in de Ten Tusscher winkels zijn Cannondale, Trek, Giant, Koga en Riese Müller. Naast de fietsen vindt u hier werkelijk ook alle accessoires, fietsonderdelen en kleding van deze merken. Uiteraard vind u bij ons ook nog een aantal andere speciale fietsmerken zoals Cervelo, Santa Cruz, Idworx, Gaastra, Santos en Brompton.

Interflon smeermiddelen

Met onze innovatieve smeeroplossingen helpen we u vooruit in een continu veranderende wereld. We zijn actief in meer dan 50 landen en bedienen ruim 135.000 klanten in allerlei sectoren. Interflon biedt de markt een nieuwe methode: wij herdefiniëren technisch onderhoud. Wereldwijd hebben we 400 deskundige technisch adviseurs in dienst, die onze klanten op locatie assisteren om hun processen te optimaliseren en de geselecteerde Interflon-smeermiddelen in te zetten als kostenbesparende oplossingen. Onze producten verlagen de onderhoudskosten, het energieverbruik en de CO2-uitstoot. Bovendien verhogen ze de betrouwbaarheid van componenten en de output van uw fabriek.

Universiteitsfonds Twente

Het Universiteitsfonds Twente is een onafhankelijke stichting en een erkend goed doel met als missie de Universiteit Twente en haar studenten te ondersteunen.

Om het evenement mogelijk te maken, zijn wij altijd op zoek naar sponsoren. Geïnteresseerd? Hieronder kunt u onze sponsorbrochure downloaden.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via het contactformulier.